De Jonosh Top 200 is het jaarlijkse evenement waarvoor je even van tafel gaat. En met even bedoelen we de hele dag. Immers wil je het niet op je geweten hebben om ook maar 1 nummer te missen.

STEMMEN:
Om deze lijst samen te stellen hebben we uiteraard wel jullie inbreng nodig. Wij vragen jou dan ook om je favorieten nummers door te sturen in de vorm van een top 20 (voor niet leden een top 10). Alle ingestuurde stemlijstjes worden ingevoerd en zo rolt de meest legendarische lijst van het jaar uit de muziekboxen. Te beginnen met nummer 200, te eindigen met nummer 1.

Hoe je moet stemmen is heel makkelijk. Een uitgebreide uitleg van wat allemaal wel en niet mag kun je misschien vinden in het 1350 pagina dik tellende reglementen boek, waarvan toch zon 1349,5 pagina's kunnen worden bestempeld als slap gezever waar je niks aan hebt maar wat wel vermakelijk is om te lezen.

De halve bladzijde waar geen gezever op staat hebben we hieronder gekopieerd:

DE REGELS VOOR HET STEMMEN:
Vanaf heden kun je stemmen voor de Jonosh top 200. Hier zitten wel wat regels aan verbonden.

• Leden mogen hun favoriete top 100 invullen waar 1 artiest maximaal 2 keer in voor mag komen, De top 20 van deze lijst zal worden meegeteld voor de Jonosh top 200. Maar 20 nummers insturen mag dus ook aangezien met de overige 80 nummers geen zak gedaan wordt.

• Voor Niet-leden is dezelfde regel van toepassing alleen telt bij de Niet-Leden alleen de top 10 mee.

• Stem lijsten vul je als volgt in:
1. Artiest – Nummer
2. Artiest – nummer
3. Artiest – nummer
4. Artiest - nummer, enz.

De volgorde is belangrijk, dus zet jouw nummer 1 ook daadwerkelijk op 1.

• Stemmen kun je ingevuld insturen naar Nihielz@gmail.com of een privéberichtje naar Nihielz Verstappen, Wil je jou top 20/10 op papier inleveren bij de betreffende meneer Nihielz, dan mag dat uiteraard ook mits je een duidelijk handschrift hebt.

• Hoe sneller je jouw top inlevert hoe meer punten dit oplevert.

• De uiterlijke inlever datum is zondag 8 december 2019

TOP 200
De top 200 staat altijd voor een hoop gezelligheid en een flink aantal verassingen. Ook al weten we nog niet waar precies deze dag gaat plaatsvinden, we weten wel dat het weer een geweldige dag gaat worden. De definitieve aanvangstijd kunnen we nog niet vermelden, omdat dit aan de gekozen nummers gaat liggen. Het vermoeden is dat de nummer 200 rond 08:30 uur door de sieraden gaat schallen maar dit laten we een paar dagen voor de top 200 nog weten.
Niemand maar dan ook écht niemand heeft een reden om niet te komen. Sterker nog, door de orgastische muziek die er gedraaid gaat worden zal iedereen deze dag als een dagje wellness beschouwen.

We zien jullie stemmen graag tegemoet en tot 24 december.


Houd er rekening mee dat we vanwege de verbouwing, momenteel gehuisvest zijn bij handboogvereniging DHSZOD.

Adres:

D.H.S.Z.O.D.

SLOBEENDWEG 4

5725 BJ, ASTEN-HEUSDEN


Author Willem Jansen
Published 1 year ago
Category Thema Feest

Details

  • Event Starts at: 2019-12-24 08:30:00
  • Entrance: €0.00
  • Genre: Thema Feest