The Black Heart Rebellion + Ggu:ll

The Black Heart Rebellion uit het Gentse maakte in een vorig leven rebellie-muziek. Punk en Hardcore, pure catharsis vergezeld van teenage-angst, aangevuld met anti-gevoelens. Ze werden ouder en verlegden het geweer van schouder, wellicht omdat de prenatale herinneringen aan The Doors steeds sterker werden. Er kwam een samenwerking met het Church of Ra-collectief van instituut Amenra, een ondertussen internationeel fenomeen in de scène waar geluidsmuren en penetrante frequenties aanbeden worden. Har Nevo, het nieuwe album van TBHR, werd opgenomen met producer Koen Gisen (An Pierle & White Velvet, The Bony King of Nowhere).

Hypnotiserende percussie, gedreven en poëtische zang, multi-harmonieuze gitaarchaos, overstuurde baslijnen en een constante drukkende sfeer. TBHR werd al uitgenodigd voor Roadburn, speelde in het voorprogramma van Wovenhand(David E. Edwards), tourde door Rusland met 'Church of Ra' en staan op Incubate. Op 29 november verschijnen ze in OJC Jonosh.

http://www.theblackheartrebellion.com

facebook.com/theblackheartrebellion

http://theblackheartrebellion.bandcamp.com

Ggu:ll

Voortgekomen uit noise-duo Pu:ppkakkbaggrlull is Ggu:ll uit Tilburg een zwarte waarde om in de gaten te houden. Het viertal heeft nog geen opnames die laten horen wat ze tegenwoordig doen maar men kan van alles verwachten tijdens een live-concert. Black Metal, Sludge, Post-Rock, Drone, Noise, Free Jazz, etc. Geen losse nummers maar 1 marathon gevuld met hel en verdoemenis.

http://ggull.bandcamp.com

zp8497586rq