The Alternative XX

De 20e editie van het legendarische carnavalsfestijn vind dit jaar plaats op zaterdag 1 maart in plaats van zondag, dit omdat iedereen dan nog geld en geen kater heeft.

Line-up:

ORGAANKLAP

The Alternative XX haar ondertitel luidt: The Return of the Orgaanklap. Na een daverende show op 28 juni 2013 in OJC Jonosh konden we niet anders dan ze uit te nodigen voor carnaval. Met hun halfnaakte punk en Nederlandstalige teksten over alcohol, a-socialen en pruimen hebben we weer een droomheadliner te pakken.

MANIAC FORCES

Deze band uit Horst maakt trash. Snel en bruut. Feestelijk en maatschappij-kritisch. Met nummers als Spaghetti Shotgun en Riots zorgt de band voor een onvervalste confetti- en bierregen.

BAKSTEEN

Baksteen is een relatief jonge band en maken naar eigen zeggen ‘Zummerse KeiHardcore’. Ze hebben nog geen opnames maar hun live-reputatie gaat de band al ver vooruit. Ze houden er van om waar dat ze dan ook zijn er een groot gekkenhuis van te maken.

YOUNG AND DAMAGED

Joep en Pim uit Deurne zijn met z’n twee├źn en steken alles in de fik met drums, gitaar en keel. Kloteherrie voor kinderen.

Aanvang: 20:00
Entree: 3,-/4,50