Abdijbieravond

Vrijdag 6 november wordt een bijzondere avond voor Jonosh. Op onze speciale abdijbieravond zullen de broeders van Sint-Jan ons hoogstpersoonlijk komen vertellen over de bieren die zij met veel liefde in hun priorij brouwen. Naast dit speciale inzicht in het brouwproces zal tijdens de avond een unieke proeverij gehouden worden waar geproefd en gepraat kan worden over de verschillende bieren van de Haagsche broeders. Sommige van deze (soms experimentele) brouwsels zijn zelfs niet eens beschikbaar in de verkoop. Aan de bar zijn de bieren van de broeders natuurlijk ook voor een eerlijke prijs te bestellen. Dit is een primeur, aangezien dit voor het eerst is dat er buiten ’s-Gravenhage ‘Haagsche Broeder’ in de horeca geschonken wordt.

Meer ingewijden bij Jonosh kunnen alvast verklappen dat het bier van de broeders echt buitengewoon heerlijk is. Laat al je zintuigen op deze avond dus genieten en kom af voor deze unieke beleving. Tot Jonosh!

_________________________________________________
“Een Kloosterbier dat daadwerkelijk door broeders wordt gebrouwen in een historisch stadscentrum is zeldzaam, zo niet uniek. De Haagsche Broeders zijn ambachtelijke kwaliteitsbieren die worden gebrouwen in het klooster van de Broeders van Sint Jan. Smaak en kwaliteit zijn belangrijk. Winst maken ze niet. Het klooster en het werk van de broeders creëren een moment van rust en bezinning in deze drukke tijden. Het bier richt zich daar ook op: even stilstaan bij het moment en genieten van de aandacht en liefde die er in dit bier is gestopt.”