THEM FILTHY ROBOTS + AGITATOR + DADA’S TROOST

THEM FILTHY ROBOTS
All systems Go! Them Filthy Robots kraakt, piept, knarst en buldert! Dissonant, met oog voor melodie, bruut als een oerkracht, maar dan subtiel. Alles voor de groove, van de bijtende vocalen via een gitaarsolo ploeterend naar een oorverdovende climax om vervolgens alles weer klein te maken tot de essentie van het originele idee. Them Filthy Robots is spanning en gevaar gevangen in muziek. Them Filthy Robots laat zich inspireren door grootheden als QOTSA, Fu Manchu, Urban Dance Squad en …

AGITATOR
Agitator, een vijf-mans formatie, met vijf verschillende stijlen die samensmolten tot “rap-over crosscore”. Het best te omschrijven als een filtering van bands als Rage Against The Machine en Biohazard. Kortom een hechte band met een energieke, pompende live-show waarin de twee rappers zich een weg banen door de harde, strakke groove die de band het publiek in blaast! Met al flink wat optredens achter de rug, gaat Agitator harder dan ooit!

DADA’S TROOST
Dada’s Troost is de nieuwe sound uit het zuiden: Experimentele funkrock op z’n Brabants met hamerende baslijnen, vuige gitaarpartijen en strakke drums!

Aanvang: 20:00
Entree: 5 euro leden/ 3 euro niet leden