Zuiderklap Festival i.s.m Jonosh

‘’Zuiderklap’’, een knal in het gezicht met garage, psych en dissonante indie, puur relevant aan het huidige muzieklandschap. In samenwerking met OJC Jonosh, het vuigste jongerencentrum van de Peel. Een puinhoop is het al, wij maken er een teringzooi van!

Mind Rays

Deze roedel wolven buigt noise, primitieve punk en in fuzz doordrenkte wreedheid om in nummers die nooit langer duren dan drie minuten. De band bouwde op onder andere Incubate en Nightbirds een gevaarlijk goede live reputatie op, daarom laten we de band uit Gent afsluiten zodat de schade niet meteen opgeruimd/hersteld hoeft te worden.

https://www.facebook.com/mind.rays.gent?fref=ts
https://mindrays.bandcamp.com/

The Glucks

Gluck is Duits voor geluk en ‘glucklich’ ben je zeker als je deze garage- trashpunk sexplosie mag aanschouwen. Tina en Alek zijn meesters in het kapot slaan van drums en gitaar a la JSBX en The Cramps. Rauwe rock’n’roll die meer vonken levert dan een cirkelzaag op een molensteen, gegarandeerd!

https://www.facebook.com/TheGlucks
https://theglucks.bandcamp.com/

TV Wonder

TV Wonder’s debuut EP Bird Sounds (Faux Discx, Geertruida) introduceert eigenzinnige, dissonante gitaarpop in de geest van Sonic Youth (ten tijde van Goo), Parquet Courts en Women. De heerlijk dubbelzinnige naam ligt dan ook perfect in het verlengde van de dwarse muzikaliteit die dit Amsterdamse viertal als richtsnoer hanteert.

https://www.facebook.com/tvwonderwonder?fref=ts
https://tvwonder.bandcamp.com/

The Womb

Het Nederlandse antwoord op het vroegere werk van Tame Impala. Een fleurig kaleidoscopisch geluid en een intense live ervaring voor het hele gezin. Deze heren uit Den Haag halen niet alleen hun ontbijt door een phaser pedaal, maar fluiten ook zo een jam van een kwartier aan elkaar. Zegel op de tong en gaan dus.

https://www.facebook.com/thewombofficial
www.thewomb.nl

The Tubs

Zelfhulp boek in de vorm van melodische popliedjes over medicatie en zwemmen. Muzikaal doet het denken aan Neil Young, Dead Moon en zondagmiddag. Catchy melodieën, falsetto’s en sterke teksten zorgden ervoor dat deze band hun eerste US release onder Gnar Tapes/Burger Records al in de pocket heeft met “Birds Don’t Sink’’. Komt dat zien!

https://www.facebook.com/thetubs
http://vi.be/thetubs

Beroerte

Fuzzrock in je moerstaal. Een ongelukkig huwelijk tussen Spinvis en Kyuss of Boudewijn de Groot en Dinosaur Jr. De naam van deze jonge band uit Tilburg is niet voor niets. De heren van Beroerte zijn live een ongrijpbaar iets dat je overrompelt, in zijn greep houdt en nog lang blijft achtervolgen, mits je het overleeft.

https://www.facebook.com/beroerte
https://beroerte.bandcamp.com/album/best-vertieft

Aanvang: 15:00
Entree: 10 euro

Reserveren is mogelijk, stuur een mailtje naar niek@jonosh.nl, nihielz@gmail.com of marcoverberne1@gmail.com of wees een echte held en geef je op aan de bar. De pils staat koud.