JMM: Booze Control / Messerschmitt / Speed Queen / Eraserhead

Op 1 October 2016 barst de volgende editie van JONOSH METAL MEETING los met weer puike kwaliteit ouderwetse heavy metal en hardrock.

BOOZE CONTROL (DE)
De mannen van Booze Control hebben inmiddels drie goed ontvangen platen gereleased en brengen een knallende, melodische spektakelshow naar Jonosh. Ouderwetse heavy-power metal voor liefhebbers van Helloween, Iron Maiden en Scorpions.

https://www.youtube.com/watch?v=z9zg9VTS1BM

MESSERSCHMITT (DE)
Berucht en beroemd in de Duitse scene speelt Messerschmitt vanaf 2010 haar ouderwetse thrashy speed-metal in de traditie van Raven, Exodus en Metallica. High energy headbang-boogie guaranteed!

https://www.youtube.com/watch?v=e1_KjFZ45qA

SPEED QUEEN (BE)
De Belgische helden van Speed Queen stonden vorig seizoen ook in Jonosh en hebben toen onze harten gestolen met hun toegankelijke hardrock/heavy metal hybride. In benadering doet het vooral denken aan AC/DC, UFO en Saxon in combinatie met onvervalste Maiden-esk riffs van gitaarkoning Andreas Stieglitz.

https://www.youtube.com/watch?v=CAJfmeT1e1Q

ERASERHEAD (DE)
In de stijl van old-school death metal legendes Pestilence, Death en Obituary vlamt Eraserhead met veel techniek haar muziek de zaal in. De band is verwant aan de heavy metallers van Blizzen en speelt al vanaf 2008 in de Europese underground.

https://www.facebook.com/eraserheadofficial/app/2405167945/

 

DJ Steelpreacher zorgt voor dansbare en meezingbare losbandigheid. Dominium!