PACHA MAMA SOUNDSYSTEM + SERIOUS SOUNDS

Seizoensafsluiter met PACHA MAMA SOUNDSYSTEM + SERIOUS SOUNDS

Pacha Mama Soundsystem is een collectief van 4 personen uit Den Bosch, Nederland, die probeert alle culturele en muzikale aspecten van een Soundsystem ten gehore te brengen. Ze zijn rond 2010 begonnen met de bouw en sindsdien spelen ze op hun eigen sound! In de zomer van 2015 hebben ze hun bass sectie vernieuwd door een eigen design 18 inch scoop.

De crew verzorgd een avondvullend programma waar warme & diepe bassen rollen uit de custom glijbanen en de zaal vullen met de magische klanken van de Reggae muziek. In de sound smelt passie voor roots reggae, rocksteady, ska, new roots en dub samen. Een chemie die ontstaat en elkaar niet loslaat, bestemd om te delen met de mensen.

Pacha Mama Soundsystem werkt samen met verschillende live muzikanten, zoals verschillende zangers & mc’s, blazers en percussie die de sessie’s van nog meer diepte voorzien tijdens het creëren van de live dub. Pacha Mama heeft in het verleden ook samen gewerkt met artiesten als Lyrical Benjie, Zed I, King Shiloh, Strawl & Brother Culture, Slimmah Sound, Addis Pablo & The Suns of Dub.

Serious Sounds
Dit beginnende collectief uit Deurne heeft nog nét geen eigen sound (daar word hard aan gewerkt) maar komen graag op bevriende stacks hun liefde voor Roots Reggae en Dub delen! Zij zullen deze avond openen.