ParTiJa 2016 met TREEHOOK, HOLY PINTO, THE SUPER SOAKERS en Low Point Drains

Treehook

Treehook uit Zeeland maakt noiserock. In de gelederen vinden we Maric de Ruiter (gitaar/zang), Lennart Verhaak (gitaar en soundscapes), op drums Swen Blikman, en Ferry de Ronde(synths). De band klinkt als een mix van Tweak Bird, Raketkanon en tienerangst met laag gestemde gitaren, goedkope synths en vervormde vocalen. De heren zijn daarbij ook nog eens ludiek, check deze clip met Giel Beelen maskers of de ”Stay High” cover van Tove Lo feat. Hippie Sabotage er maar op na. Als er bij deze band geen paling en suikerspin door de zaal gaat vliegen weten wij het ook niet meer.

https://www.youtube.com/watch?v=vbmwHtj6BEc

Holy Pinto (uk)

Helemaal uit Manchester City (manc) presenteren wij Holy Pinto, een uiterst vrolijke indie pop-punk band bestaande uit Aymen Saleh(gitaar, zang) en Ryan Hurley(drums), live worden ze bijgestaan door een bevriende multi-instrumentalist. Muzikaal doet het denken aan bands als Death Cab for Cutie, Weezer en Jimmy Eat World.

https://www.youtube.com/watch?v=HzX9O0ACP3s

The Super Soakers

The Super Soakers maken strand-georïenteerde garagerock in de traditie van the Black Lips, Wavves en the Strokes. Ze zijn ontstaan in het koude december van 2014 en laten sindsdien de temperaturen alleen maar oplopen. Ze speelden eerder al op Prilpop, op de Toffel en in het voorprogramma van Lookapony, Afterpartees & the Black Cult. Leer de liedjes alvast uit je hoofd via https://soundcloud.com/the-super-soakers-1en bereid je voor op veel zeewier, kibbeling en 4 knappen jongens in hun gloriedagen.