Zuiderklap Festival 2016

In de nasleep van een zeer geslaagd Misty Fields 2016 klappen wij erop met ons eigen Zuiderklap Festival. De eerste namen zijn als volgt:

Hyochristmutreefuzz
Geflipte noiserock uit -hoe kan het anders- België! Antwerpen en Gent om precies te zijn. De heren stonden al op Pukkelpop en namen laatst hun debuutalbum op bij ons in Nederland. Laaggestemde gitaren, dissonante synths en vervormde vocalen beschrijven de sound. Voor fans van Raketkanon en Gruppo di Pawlowski.

Crowd of Chairs
Dat deze band een ontzettend grappige naam hebben hadden jullie al door maar wat de meeste van jullie misschien niet weten is dat CoC snoeilompe repetitieve noisepunk maken. De band speelde al op incubate en heeft samen met jonosh alumni Maze een split uitgebracht. Minstens zo weird en bijna net zo dansbaar als Girl Band. Must see!

Kieff
Deze eigenwijze band wist ons te overtuigen op het avant.wav festival in Eindhoven. Supercatchy en dansbare gitaarpop die doet denken aan The Pretty Things en Thee Oh Sees. Deze jonkies gaan jullie helemaal in extase rocken! Hun eerste EP gaat uitkomen onder Smikkelbaard en hun zelfopgenomen demo Kieff Richards is nu al te beluisteren op hun soundcloud!

Hella Comet
Deense wall of sounds is wat Hella Comet ons op 29 oktober gaat serveren, originele shoegaze met slimme liedjes, natuurlijk heel veel heftige gitaargeluiden en een dromerig stemgeluid. Oordoppen mogen uit!

Meer namen volgen!

Doors: 18:00 uur
Entree: €10