HOODED PRIEST + THE SPIRIT CABINET

Gebogen en straf gegeseld onder het kruis van Orthodoxe Doom treden voor U vrijdag 3 november in OJC Jonosh twee orkesten aan, als manifestaties van het Oude.

The Spirit Cabinet

Een orkest ondergedompeld in narcistische weemoed en bespuwd door onorthodox cynisme. Oorspronkelijk niet opgericht als orkest, maar als schuilplaats voor verbitterde personen die elkaar vonden in hun spottend ongeloof. Het kabinet wordt geopend vanavond, als een parochie huis voor zielen die nergens anders meer naar toe kunnen, nergens welkom zijn, doelloos ronddwalen in Leegte.

Hooded Priest

Onder de ontzielende bezwering van Luther “Finlay” Veldmark, in de cadans van de naakte zonde, kastijd dit orkest zich pneumatisch een weg door de houten planken van het podium en knauwt door het stukadoorswerk van Uw zaal. Zwaar als de looddruppels in uw oren. Langzaam maar standvastig als Satans verleiding die zich een thuis probeert te vinden in uw geweten. Iedere slag een nagel in Uw doodskist, iedere schreeuw een spies door Uw ziel. Door de kerk onderdrukte gedachten en neigingen zullen in U bovenkomen en dansend zegevieren naar het klappen van Uw zweep en de geboden van Satans kluw.

Aanvang: 20:00

Entree: 3,- voor leden / 5,- voor niet leden.