Orgaanklap + JDZDJHB + Tsar Bompa + German Glam Punk DJ Ensemble

Het einde van een tijdperk is nabij, Orgaanklap gaat stoppen… ‘De grap is gemaakt’. Ergo: 18 februari afscheidshow in Jonosh.

Orgaanklap heeft Jonosh meerdere malen compleet op haar kop gezet met hun eclectische mix van indie-pop-punk-rock-metalfunk en wij zijn dan ook ontzettend blij dat ze ons gekozen hebben voor hun op 1 na laatste show OOIT(jaja). Hier volgt een statement van de band:

Lieve vrienden, we gaan stoppen.

We hebben de afgelopen jaren met heel veel plezier en liefde op het podium gestaan als ambassadeurs van het Nederlands absurdisme. Een taak die wij serieus namen, terwijl de uitvoering het tegenovergestelde moest zijn. Na Panic! At The FEBO begon bij ons het gevoel te dagen dat de grap is gemaakt. Ons punt is duidelijk.

Maar de clou van onze 10 jaar durend mopje moet nog komen.. We willen jullie vaarwel zeggen in de meest magistrale tour van ons leven. Groter en beter dan ooit. Zodat we na afloop echt kunnen zeggen dat we er alles uit hebben gehaald. Haal nu je kaarten voor een van de allerlaatste shows ooit tijdens onze:
DE GRAP IS GEMAAKT TOUR

De laatste shows beloven helemaal crazy te worden, zorg dat je er bij bent.

De support act is Je Denkt Zeker Dat Je Hardcore Band. Een ‘love letter’ naar de 90s met een boel gabbercovers live gespeeld. Trek je trainingspak dus maar aan!

Special guests: TSAR BOMPA. Stonerdisko.

De avond word daarnaast aan elkaar gedraaid door het GERMAN GLAM PUNK DJ ENSEMBLE.

De avond begint om 20:00 en de entree is 3,- voor leden en 5,- voor niet leden.