OJC Jonosh Foebalteam @ het Nirwana voetbaltoernooi

Het jaarlijkse Nirwana Voetbaltoernooi zit er weer op en Jonosh was er ook dit jaar weer bij!

Na 2 avonden voorbereiding (lees: shirtjes stiften) was het donderdagochtend 2 juni om kwart over 9 tijd voor het eerste pilsje, en het uitdelen van de shirtjes. Al gauw stond heel het team gekleed in het maagdelijk wit van Jonosh en hadden we zelfs een mascotte die er klaar voor was.

Geduldig wachtend met voldoende alcoholische versnaperingen leefden we naar de eerste wedstrijd toe, die om 11 uur plaatsvond. Tijd voor een warming up en het bespreken van de opstelling!

Na deze eerste wedstrijd (5-0 verlies) werd het tijd voor meer bier en meer wedstrijden. Jammer genoeg werden deze ook verloren, maar gelukkig werd het steeds leuker langs de kant.

top 10 internet security software

Na 4 gespeelde wedstrijden (4x verlies)¬†was het tijd voor de laatste wedstrijd. Het moment om te pieken was eindelijk daar en we deden het! De nul werd gehouden en het gelijkspel werd gevierd als een overwinning, met als enige minpunt dat onze trouwe sluitpost Nihielz ”Flying Jesus” Verstappen geblesseerd raakte. Desalniettemin barstte het feestgedruis los en was er euforie bij Jonosh!

Het Team

Nirwana bedankt, en tot volgend jaar!